Letar du efter en byggkonsult som är stöd genom hela byggprocessen?

 

Ombyggnationer, tillbyggnader och nybyggnationer med trä, stål och betong är exempel på områden som vi kan hjälpa till med när det kommer till en byggnads konstruktion. Vi tar oss an både stora och små projekt, allt från sporthallar och flerbostadshus till enklare enstaka beräkningar för exempelvis öppning av väggar. 

Privatpersoner och mindre beställare upplever många gånger svårigheter när konsultation behövs eftersom merparten av de större konsultföretagen inte arbetar mot privatpersoner eller mindre byggföretag.  Vår ambition är att finnas med som stöd, gärna från ett tidigt skede och genom hela byggprocessen. 

Hermansson Byggkonsult AB har sin främsta kompetens inom konstruktion, BIM och utbildning. Läs vidare under sidan "Våra tjänster" för att få information om vad vi arbetar med.

Företaget har tidigare hetat Jämtlands Byggkonsult & utbildning men från och med oktober 2016 bedrivs verksamheten som aktiebolag under ett nytt namn, Hermansson Byggkonsult AB.

 

 

 
 

våra tjänster

Här finner ni mer information om hur vi arbetar, vilka vi är och hur vi kan hjälpa till med just ert projekt.

Läs mer

kontakta oss

Funderar du på någon typ av byggnadsprojekt men behöver stöd för att ta fram exempelvis konstruktionshandlingar, bygglovshandlingar eller kanske bara är i behov av ett utlåtande? Tveka inte att ta kontakt med oss för en inledande konsultation.

Kontakta oss →