Nya uppdrag och summering av 2015

Sedan årsskiftet har Jämtlands byggkonsult- & utbildning arbetat som underkonsult åt Isotimber AB som stöd när det kommer till tekniska beräkningar, utformning av detaljlösningar och andra byggnadstekniska frågor. Isotimber har expanderat kraftigt de senaste åren och det märks att det finns ett stort intresse och efterfrågan efter deras produkter. Om ni är intresserade att läsa mer om Isotimbers produkter, ta då gärna en titt på deras hemsida www.isotimber.se

Utöver arbete som underkonsult åt Isotimber har Jämtlands byggkonsult & utbildning hittills utfört projektering av en rad om- och tillbyggnader åt privatpersoner, upprättande av konstruktionshandlingar åt byggföretag och arbete med projektering av Jämtlands första (?) earth sheltered home som är ett snyggt sätt att utnyttja markens naturliga förutsättningar. Om ni är nyfikna på vad som menas med denna typ av hus kan ni kolla in någon av följande länkar http://www.inspirationgreen.com/earth-sheltered-homes.html eller http://www.earthshelter.com/.

Vidare är även samtliga projekt för 2015 nu avslutade och när året summeras har vi utfört 25 uppdrag i varierande storlek. Jämfört med 2014 ökade omsättningen med 287% vilket är otroligt glädjande och en utveckling som vi knappt vågat hoppats på. De flesta av projekten under 2015 var åt återkommande kunder där samarbetet i många fall fortsätter i nya projekt under 2016.